13 συμβουλές για μια πετυχημένη Facebook Business Page

Εκατομμύρια επιχειρήσεις χρησιμοποιούν πλέον το Facebook για την προώθηση του brand τους και των υπηρεσιών τους – για την ακρίβεια αυτή την εβδομάδα, η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι έχει πάνω από 3 εκατομμύρια ενεργούς διαφημιστές. Η υπηρεσία του Facebook Pages είναι ένας εύκολος, οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να αναδείξετε την εταιρίασας – αλλά με τόσες πολλές να κατακλύζουν τα News Feeds μας, πώς μπορείτε να κάνετε τη σελίδα σας να ξεχωρίζει;

Τα brands πρέπει να προσφέρουν στους followers κάτι περισσότερο από μια απλή περιγραφή της εταιρίας. Οι χρήστες θέλουν όμορφες, συναρπαστικές φωτογραφίες, ποικιλία στο περιεχόμενο και στα κείμενα, και άμεσες απαντήσεις όταν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο. Πρέπει δε, οι εταιρίες να προσαρμόζονται σε αυτά που αρέσουν ή δεν αρέσουν στους υποψήφιους αλλά και υπάρχοντες πελάτες. Και φυσικά χρειάζονται μια σωστή ισορροπία στα posts τους – στην πραγματικότητα, εάν μια εταιρία ποστάρει πάρα πολύ συχνά, αυξάνει τις πιθανότητές της να χάσει followers.

Για να χτίσετε μια καλή Facebook Page ελέγξτε το infographic παρακάτω που προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για την κατασκευή, την επέκταση, και τη διαχείρισή της.

facebook-page-tips

Πηγή: socialmediatoday.com