Εμφάνιση επιπλέον κειμένου προώθησης κάτω από τη διαφήμισή σας

Η επέκταση προώθησης διαφήμισης σάς επιτρέπει να συμπεριλάβετε επιπλέον κείμενο μαζί με τις διαφημίσεις αναζήτησης το οποίο παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρετε. Τα μηνύματα προώθησης εμφανίζονται σε διαφημίσεις στο πάνω και στο κάτω μέρος των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google. Μπορείτε να προσθέσετε μηνύματα προώθησης, όταν δημιουργείτε την καμπάνια σας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το κείμενο περιγραφής και να δείτε την απόδοση των διαφημίσεων που περιέχουν μηνύματα προώθησης στην καρτέλα Επεκτάσεις διαφημίσεων.

Παράδειγμα

Είστε κάτοχος της Acme Electronics, ενός ιστότοπου λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών ειδών. Οι διαφημίσεις σας περιλαμβάνουν ήδη συνδέσμους ιστότοπου, αλλά η επιχείρησή σας έχει κάποιες μοναδικές προσφορές που θα θέλατε να προωθήσετε στους αγοραστές. Γνωρίζετε ότι αν αυτοί οι δυνητικοί πελάτες μπορούσαν να δουν τα επιπλέον πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η επιχείρησή σας, θα ήταν πιθανότερο να κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας.

Όταν προσθέτετε μηνύματα προώθησης, τα άτομα μπορούν αμέσως να εντοπίζουν ότι η επιχείρησή σας παρέχει υπηρεσίες, όπως δωρεάν μεταφορικά, 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών ή αντιστοίχιση τιμής. Η εμφάνιση αυτών των πληροφοριών απευθείας κάτω από την διαφήμισή σας στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης βοηθά τα άτομα να λαμβάνουν πιο εμπεριστατωμένες αποφάσεις περιήγησης και αγορών.

 

Callout extensions example

Leave A Comment