Είμαστε η R2

η νέα digital, strategy & creative εταιρεία. Είμαστε η δημιουργική στρατηγική πίσω από έναν τίτλο, οι ερευνητές πίσω από την στοχευμένη ενέργεια. Είμαστε ο κώδικας που φέρνει περισσότερα κλικ και τα γραφικά που μεταδίδονται γρήγορα στο διαδίκτυο. Είμαστε αυτοί που χάνουν τον ύπνο τους για να έχετε αποτελεσματικές λύσεις. Είμαστε οι τυχεροί που αγαπάμε αυτό που κάνουμε και μισούμε να εγκαταλείπουμε πριν βρούμε λύσεις.

Είμαστε η R2! Εσείς ποιοι είστε?

Δημιουργούμε προϊόντα εμπειρίες και πλατφόρμες
που αναβαθμίζουν τις μάρκες

TI KANOYME?

PROBLEM SOLVING

Δημιουργήσαμε την R2 σε μια περίοδο όπου οι προϋπολογισμοί marketing έχουν μειωθεί και οι επιχειρήσεις κλείνουν τις πόρτες. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας προσφέροντας μια πλήρη διαδραστική και δημιουργική υπηρεσία. Το ρόστερ των πελατών μας αποτελείται από διαφορετικό μείγμα. Όλοι όμως έχουν ένα κοινό σημείο: μια δοκιμασμένη προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων και την έντονη επιθυμία μας να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες του κάθε πελάτη.

Επαγγελματισμός & ιδέες που ξεχωρίζουν
κάνουν την ομάδα μας μοναδική

Ο καθένας φέρνει κάτι διαφορετικό στην ομάδα της R2. Από στρατηγικούς σχεδιαστές, δημιουργικούς και πλάνερς που στοχεύουν στη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου, μέχρι παθιασμένους δεξιοτέχνες του διαδικτύου. Είμαστε μια ποικιλόμορφη ομάδα με διαφορετικά backgrounds, αλλά με κοινή επιθυμία να βοηθήσουμε να γίνει το διαδίκτυο ένα καλύτερο μέρος για σας, με τις καλύτερες ψηφιακές εμπειρίες για τους χρήστες – πελάτες σας.