Ακολουθούν 5 απλές συμβουλές για posting στα 5 πιο δημοφιλή Social Media σε περίπτωση που διαχειρίζεστε μόνοι σας τα Social Media.

#Twitter

Το όριο των 140 χαρακτήρων σας υποχρεώνει να επιλέξετε με προσοχή αυτό που θα πείτε.

Μείνετε περιεκτικοί και προσπαθήστε να κινήσετε το ενδιαφέρον των χρηστών με μια ελκυστική περίληψη όλων όσων θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους.

#Facebook

Υιοθετήστε έναν φιλικό τόνο και προσπαθήστε να τονώσετε τη διαδραστικότητα των post σας απευθύνοντας ερωτήσεις στους fans σας και παραμένοντας απλοί και φιλικοί.

Στόχος σας να ταιριάξετε “φυσικά” στα timelines των facebook fans σας και να τους κάνετε να πάρουν μέρος στην συζήτηση.

#Linkedin

Ξεκινήστε επαγγελματικές συζητήσεις παραμένοντας επαγγελματίες. Συμπεριλάβετε στα post σας ερωτήσεις ώστε να αυξήσετε το ενδιαφέρον των χρηστών και να τους ωθήσετε να δώσουν τις απαντήσεις τους, συμμετέχοντας στο διάλογο.

#Google+

Το σχετικά καινούριο Social Media δίνει έμφαση στις εικόνες και σας επιτρέπει να μοιράζεστε με τους followers animated gifs.

Προσπαθήστε να συνδυάζετε το κείμενο που ποστάρετε με ενδιαφέρουσες εικόνες, ικανές να πουν μια ιστορία από μόνες τους. Ετοιμάστε και μοιραστείτε story telling animated gifs για να δείξετε στο κοινό πως λειτουργούν τα προϊόντα σας.

#Instagram

Χρησιμοποιήστε αρκετά hashtags ώστε να αυξήσετε τις συζητήσεις στις οποίες συμμετέχετε. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε hashtags που χρησιμοποιούνται μόνο μέσα στο instagram όπως για παράδειγμα το #latergram.