Αν ψάχνετε τον κατάλληλο συνεργάτη κατασκευής ιστοσελίδων WordPress για την ταχεία ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Αλλά πριν από αυτό, πρέπει να αποκτήσετε βασικές γνώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες των εταιρειών ανάπτυξης WordPress.

Σχετικά με το WordPress

Τα τελευταία χρόνια, το WordPress έχει γίνει το πιο αναγνωρισμένο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα ευρύ φάσμα εταιρειών και δημιουργών περιεχομένου σε όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει το WordPress για τη δημιουργία των νέων τους ιστοσελίδων. Στην παγκόσμια αγορά διαχείρισης περιεχομένου, το WordPress κατέχει μερίδιο 60%, ενώ πάνω από το 35% των ιστοσελίδων τρέχουν σε WordPress.

Γιατί χρειάζεστε μία ιστοσελίδα σε WordPress

Το WordPress είναι μια ανοιχτή και εύκολα προσβάσιμη πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες. Η πλατφόρμα είναι ευέλικτη και προσαρμόσιμη για κάθε ιστοσελίδα. Οι εταιρείες ανάπτυξης WordPress προσφέρουν υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων UI/UX, προσαρμοσμένα θέματα, ανάπτυξη front-end, ανάπτυξη back-end, προσαρμοσμένες λειτουργίες, εγκατάσταση προσθηκών, υπηρεσίες βελτιστοποίησης αναζήτησης και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή συνεργάτη για τη δημιουργία της εταιρικής σας ιστοσελίδας σε WordPress

Κόστος-Αποτελεσματικότητα

Το WordPress είναι μια οικονομικά αποδοτική πλατφόρμα. Πρέπει να διεξάγετε λεπτομερή έρευνα προτού διαθέσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην ανάπτυξη της εταιρικής σας ιστοσελίδας. Να θυμάστε πάντα, ότι η ανάπτυξη έχει να κάνει με την απόδοση της επένδυσής σας (ROI). Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία που θα δημιουργήσει την ιστοσελίδα σας είναι κατάλληλη. Σημαντικό είναι να αποκτήσετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, το κόστος σχεδίασης και ανάπτυξης και τα χαρακτηριστικά των προσθηκών, επεκτάσεων, θεμάτων premium, προσαρμογής και άλλων εξόδων για να κάνετε την ιστοσελίδα σας πλήρως λειτουργική.

Σωστές στρατηγικές

Όσον αφορά την ανάπτυξη ιστοσελίδων, μία προσέγγιση βασισμένη στη στρατηγική είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μιας εταιρείας ανάπτυξης ιστοσελίδων σε WordPress, εάν αυτή η εταιρεία εστιάζει στην επιτυχία των πελατών της. Η έλλειψη κατάλληλων στρατηγικών μπορεί να οδηγήσει σε καθυστέρηση στην παράδοση του έργου. Πριν δεσμευτείτε με ένα συγκεκριμένο συνεργάτη, πρέπει πρώτα να σιγουρευτείτε ότι οι απαιτήσεις σας είναι σαφείς και κατανοητές. Εάν ο συνεργάτης σας δεν έχει τον απαραίτητο προγραμματισμό, η πιθανότητα αποτυχίας είναι υψηλή. Κάθε εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων πρέπει να είναι σε θέση να εξηγήσει στους πελάτες της πώς θα ολοκληρώσει την εργασία τους με ένα σωστό σχέδιο δράσης.

Συνεργασία με τον πελάτη

Η συνεργασία με τον πελάτη είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό μιας επαγγελματικής εταιρείας. Είναι καλό ο συνεργάτης που θα αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, να έχει καλή φήμη και να είναι σε θέση να σας δείξει ένα ικανοποιητικό πορτφόλιο παλαιότερων έργων του.

Εμείς στην R2 Digital εκτός από υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων, παρέχουμε και 360° Marketing Support. Έτσι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τη στρατηγική digital marketing, με το email marketing, με τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να συζητήσουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας.